Dreads

Tegenwoordig worden  een dread steeds vaker aangebracht door kappers of particulieren die hierin gespecialiseerd zijn. Hierdoor is het voor consumenten veel gemakkelijker om te kiezen voor dreads en dit wordt dus ook steeds vaker gedaan.

Dreads zijn er voor iedereen

Het is tegenwoordig voor iedereen mogelijk om  een dread te nemen. Het maakt niet uit welke nationaliteit of geslacht u heeft, aangezien iedereen in deze moderne multiculturele maatschappij voor zichzelf bepaalt wat acceptabel en mooi is. Als u openstaat voor creativiteit en diversiteit dan is het hebben van dreads echt iets voor u. De maatschappij is steeds meer gewend geraakt aan deze coupe en dus zullen veel mensen in uw omgeving uw coupe accepteren en hoeft u niet bang te zijn wat ze van u zullen denken. Er zijn veel verschillende stijlen mogelijk met dreads en u kunt dus kiezen voor de stijl die het beste bij u past. Als u toch een beetje onzeker bent over het hebben van  een dread, dan kunt u voor een stijl kiezen die niet zo extravagant is en dus niet zo opvalt, maar waar u wel uw eigen persoonlijkheid in kwijt kunt.

De mogelijkheden met dreads

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer technieken ontwikkeld die het zetten van dreads een stuk vereenvoudigen en waardoor dus de meest complexe en origineelste coupes te creëren zijn. Er is dus altijd wel een model dat bij u en uw gezicht past. Ook voor kinderen is een dread geschikt, aangezien ze helemaal geen chemische toevoegingen bevatten. Zodra u genoeg hebt van uw dreads, kunt u ze op natuurlijke wijze uit laten groeien zodat u uw eigen natuurlijke haarstijl weer terugkrijgt.

Artikelen

Waarom dreads?

Categorie: Dreads / 11-04-2014 09:56

Bent u uw haar een beetje beu? Wilt u wel eens wat anders maar u weet niet wat? Wij hebben het antwoord: Dreads! Met dreads kiest u ervoor om met een frisse wind door het leven te waaien. Het is een uniek kapsel waar weinig mensen voor kiezen. U zult dus zeker in de belangstelling staan met uw coupe. Dread  extensions zijn er in allerlei

Lees meer...