Waarom dreads?

Bent u uw haar een beetje beu? Wilt u wel eens wat anders maar u weet niet wat? Wij hebben het antwoord: Dreads! Met dreads kiest u ervoor om met een frisse wind door het leven te waaien. Het is een uniek kapsel waar weinig mensen voor kiezen. U zult dus zeker in de belangstelling staan met uw coupe. Dread  extensions zijn er in allerlei kleuren, dus u kunt een kleurtje kiezen dat echt bij u past. 

Voordelen van dreads

Staat u wel eens voor de spiegel en denkt u: “wat moet ik toch met mijn haar?” Heeft u wel eens van die momenten dat uw haar niet wil zitten zoals u dat wil? Met dreads is dit verleden tijd! Wij kunnen u nu alvast garanderen: U zult geen bad hair day meer hebben wanneer u dreads neemt. Het grote voordeel van deze unieke dread  extensions is dat ze altijd goed zitten. U kunt uw haar los dragen en zo met een grote bos dreads voor de dag komen. Het is ook mogelijk om ze in een staart te doen of op te steken. De mogelijkheden zijn eindeloos en het kost amper moeite! Binnen no time zit uw haar precies zoals u dit wilt. Dreads extensions maken het mogelijk.

Het voordeel van fake dreads

Er is natuurlijk een groot verschil tussen echte dreads en fake dreads. Echte dreads worden puur van uw eigen haar gemaakt. Deze kunnen er dus ook niet gemakkelijk worden uitgehaald. Dit gaat meestal gepaard met het extreem kort knippen van het haar. Nep dreads worden ingevlochten met uw eigen haar. Deze zijn niet schadelijk voor het haar en kunnen er eenvoudig worden uitgehaald. Daarbij hebben fake dreads nog een groot voordeel: doordat de dreads bestaan uit nep haar kunt u kiezen voor elke denkbare kleur dreads. Dat kan bij echte dreads niet.

Bent u benieuwd? Laat dreads zetten en laat u verrassen!