Over FunkyDreads.nl

Op dit moment bevindt u zich op Funkydreads.nl. Dit is dé website als het gaat om informatie omtrent dreadlocks, afgekort dreads. Wij hopen dan ook dat hier alle informatie opstaat waar u naar opzoek bent. Alle informatie is duidelijk en helder opgeschreven, zodat u alles makkelijk kunt vinden.

De voordelen van gekleurde dreadlocks

Bij het dragen van dreadlocks heeft u te maken met vele voordelen. Eén van de belangrijkste is toch wel dat u nooit een bad hair day heeft. De dreadlocks zitten altijd op dezelfde plaats en u hoeft dus niet meer uren voor de spiegel te staan om uw haren in model te krijgen. Een ander voordeel is dat u uw eigen persoonlijkheid kwijt kunt in de gekleurde dreadlocks. Iedereen kan zich namelijk een iets ander model aanmeten met gekleurde dreads. Zo kunt u kiezen voor uw eigen haarkleur, als u iets onzekerder bent, of juist voor een heel legio aan diverse kleuren, voor als u uw creativiteit wilt uiten. Dankzij al deze verschillende mogelijkheden is het makkelijk om een eigen unieke coupe te maken. Mocht u genoeg hebben van de dreads, dan kunt u deze er zelf heel simpel uithalen. Een ander voordeel is dat u uw haren niet meer iedere dag, of om de dag, hoeft te wassen, aangezien dit niet goed is voor de dreadlocks. Dit betekent dat u meer tijd heeft voor andere dingen.

Al met al zitten er dus veel voordelen aan het dragen van dreads. Voor meer en uitgebreide informatie kunt u verder kijken op deze website. Wacht niet te lang en probeer het snel eens een keertje uit! 

> Meer informatie over haar & haarverzorging vind je bij Kapsalon Ymfe & Pem Weert